Nakladatelství Dokořán  Posilte náš tým!
Nakladatelství Dokořán přijme redaktorku/redaktora na hlavní pracovní poměr.
Více informací zde.
 Pozvánka na křest knihy Ke stolu! Více informací zde.
Obalka Alchymistova kuchyně. Elektronické vydání
Guy Ogilvy
Alchymistova kuchyně. Elektronické vydání
Jedinečné lektvary a zvláštní představy


Cena: 99 Kč
Tištěná verze: 198 Kč
Ušetříte: 99 Kč (50 %)
 
Titul je možno zakoupit na adrese:
Palmknihy
Kosmas
e-reading

formát pdf, ISBN pdf: 978-80-7363-855-9, řada Pergamen, vydání 1, poprvé vyšlo 20.02.2018.

Alchymistický přístup k odhalování podstaty a složení hmotného světa odpradávna přitahoval zkoumavé mysli a během středověku se pátráním po "kameni mudrců" zabývali nejslavnější badatelé. Knížka Alchymistova kuchyně uvádí čtenáře do tajuplného světa tohoto oboru a do jeho těžko proniknutelného jazyka, klíčových pojmů a metod. Obsahuje i četné alchymistické recepty na lepidla, laky a barvy včetně návodů na přípravu bylinných tinktur a extraktů, ale neopomíjí ani nezbytnou duchovní složku v podobě magických formulí.

O autorovi:
Ogilvy Guy
Guy Ogilvy se začal zabývat laboratorní alchymií v roce 1995, alchymii studoval pod vedením předního odborníka, německého profesora Manfreda Juniuse. Vedle ní se zajímá o metafyziku, folklór a etnobotaniku. Pod pseudonymy napsal několik knih na tradiční ezoterická témata angelologie a věštění. Žije v anglickém hrabství Somerset.

Ukázky: ukázka pdf (1 MB) *

Další tituly autora
Alchymistova kuchyně

Tematické zařazení titulu:
E-knihy -> překladová -> naučná -> přírodní vědy ostatní

Copyright © 2015 Dokořán s.r.o., realizace Sandstudios a RS
FACEBOOK


Aktuality

Pozvánka na křest knihy Ke stolu! editorky Pavly Melkové. více

Knihy v akci

více

Bestsellery

Nejprodávanější knihy za poslední měsíc

1. Mariusz Szczygieł
Není
2. Václav Cílek, Ferdinand Šmikmátor a kol.:
Ruka noci podaná
3. Mariusz Szczygieł
Gottland
4. Stephen Hawking
Stručná historie času
5. Marcus du Sautoy
Hudba prvočísel
více

Ocenění

více

Odkazy

Radio Jedna 






Spolupracujeme

Sciencemag.cz