Obalka Temný vinohrad. Elektronické vydání
Martin Walker
Temný vinohrad. Elektronické vydání
Bruno, Chef de police, na stopě dalšího zločinu


Prodej byl ukončen.

formát: pdf, epub, mobi, ISBN pdf: 978-80-7363-582-4, epub: 978-80-7363-583-1, mobi: 978-80-7363-584-8, řada Mimo edice, vydání 1, poprvé vyšlo 29.10.2013.
Původní název:
The Dark Vineyard

Druhý román Martina Walkera odehrávající se v idylickém městečku jihozápadní Francie vyhlášeném vínem, pohodou a dobrým jídlem navazuje na neuvěřitelný úspěch prvotiny Bruno, Chef de Police. Dvě události otřesou městečkem St Denis: žhář zapálí tajné pokusné pole geneticky modifikovaných plodin a bohatá kalifornská firma nabízí skoupit stovky hektarů země a přeměnit tradiční místní vinařství v moderní velkovýrobu. Policejní šéf Bruno Courrèges musí nalézt odpovědi na řadu otázek: Založili oheň militantní ekologové? Představuje investice obřího kalifornského vinařství pro město prosperitu, nebo hrozbu? A když zemře jeden z mladíků, který stál kalifornské firmě v cestě, jde o otázku nejdůležitější: Byl zavražděn?

O autorovi:
Walker Martin
Martin Walker (* 1947) získal vzdělání na Balliol College, v Oxfordu a na Harvardově univerzitě. Pětadvacet let působil v listu The Guardian - byl vedoucím redakce v Moskvě a Washingtonu, zástupcem a posléze hlavním redaktorem pro evropské záležitosti a v roce 1987 získal cenu Britský zpravodaj roku. Pravidelně spolupracuje s BBC či CNN a je autorem několika uznávaných knih literatury faktu, mimo jiné např.: Waking Giant: Gorbachev and Perestroika, The Cold War: A History atd. Žije ve Washingtonu, ale každé léto tráví ve svém domě v Dordogni ve Francii. Svou znalost místních poměrů, náklonnost k francouzské mentalitě, místním vínům a kuchyni přetavil do detektivních příběhů, jejichž hlavní postavou je šarmantní policejní šéf Bruno. Jemu jsou věnovány webové stránky www.brunochiefofpolice.com, kde kromě obvyklých informací o knížkách najdete např. i recepty na Brunovy kulinární speciality, doporučení na dobré restaurace v oblasti Dordogne a samozřejmě detaily o místních vínech a mnohem více...

Recenze a názory: CENTRUM DETEKTIVKY 1. 2. 2013 * KLUBknihomolů 11. února 2013 *

Ukázky: ukázka pdf * ukázka epub * ukázka mobi *

Další tituly autora
Černý démant
Bruno, Chef de police
Temný vinohrad
Bruno, Chef de police. Elektronické vydání
Černý démant. Elektronické vydání
Přeplněný hrob. Elektronické vydání
Přeplněný hrob

Tematické zařazení titulu:
E-knihy -> překladová -> krásná literatura -> detektivky a dobrodružná

Copyright © 2020 Dokořán s.r.o., realizace Sandstudios a RS *
FACEBOOK


Aktuality

RecenzI na knihu Cvičebice si můžete přečíst v A2 6/2024 více

Knihy v akci

více

Bazarové knihy

více

Bestsellery

Nejprodávanější knihy za poslední měsíc

1. Václav Cílek
Věci, které září
2. Václav Cílek, Ferdinand Šmikmátor a kol.:
Ruka noci podaná
3. Václav Cílek
Přijít za svítání
4. Stephen Hawking
Stručná historie času. Třetí vydání
5. John Glubb
Osudy říší - Jak zajistit naše přežití
více

Ocenění

více

Spolupracujeme

Sciencemag.cz

Platební brána ComGate
Visa
Mastercard