Obalka Einsteinovo proroctví
Robert Masello
Einsteinovo proroctví

V tuto chvíli bohužel rozebráno.
Již jen jako:  

Překlad Jan Klíma, vázaná s přebalem, 236 x 155 mm, 296 stran, 348 Kč, ISBN 978-80-7363-885-6, EAN 9788073638856, řada Mimo edice, vydání 1, poprvé vyšlo 26.03.2019.
Původní název:
The Einstein Prophecy

Historik umění Lucas Athan, toho času důstojník americké armády pověřený zachraňováním kulturních památek naloupených nacisty, objevil na sklonku války v tajném skladu v srdci Německa egyptský sarkofág, o který se mimořádně zajímaly jak nejbližší kruhy kolem Adolfa Hitlera, tak americká tajná služba. Na půdě Princetonské univerzity se pak spolu s brilantní archeoložkou Simone Rashidovou snaží odhalit jeho tajemství, která mohou naplnit - nebo vyvrátit - Einsteinovo temné proroctví. Při svých pokusech Lucas a Simone nevědomky vypustili na svobodu síly dobra i nepokrytého zla. Osud světa nyní nezávisí jen na výzkumu profesora Einsteina, ale i na tom, zda Lucas dokáže porazit temného protivníka mocnějšího než vše, co si kdy dokázal představit. Podaří se Lucasovi se Simone s pomocí největších géniů fyziky a matematiky Alberta Einsteina a Kurta Gödela - potlačit zlo a zachránit svoje životy? Je možné, že obětí temných sil má být samotný Einstein? A proč? Zachrání mu život jeho jachtařské schopnosti.

O autorovi:
Masello Robert
Robert Masello je americký novinář, dramatik a spisovatel. Jako novinář napsal několik set článků na nejrůznější témata do předních amerických časopisů, je autorem 15 knih, a to jak z oblasti krásné literatury, tak literatury faktu. Jeho literární tvorba byla přeložena do mnoha světových jazyků a získala řadu cen. Kromě toho i přednášel literaturu na řadě prestižních univerzit. Žije v Santa Monice v Kalifornii. Některé z jeho knih patří mezi naprosté bestsellery. Jeho hlavními žánry jsou historické romány a příběhy o nadpřirozených jevech. Česky zatím vyšly jeho knihy Vigilie (2009), Bestiář (2009, dotisk 2012) a Krev a led (2010), z beletrie dále napsal The Medusa Amulet (2011), The Romanov Cross (2013), Private Demons (2014), The Einstein Prophecy (2015), The Jekyll Revelation (2016) a The Night Crossing (2018).

Recenze a názory: Český dialog - květen 2019 * centrum - detektivky.cz 4. 6. 2019 * Knihcentrum.cz 5. 6. 2019 *

Ukázky: obálka k tisku (107 kB) * ukázka z knihy (437 kB) *

Další tituly autora
Kříž Romanovců
Kříž Romanovců. Elektronické vydání
Einsteinovo proroctví. Elektronické vydání

Mohlo by vás zajímat:
Přeplněný hrob
Q (kniha vázaná s přebalem)
SNUFF
Spi sladce, lásko
Temný vinohrad

Tematické zařazení titulu:
Knihy -> překladová -> krásná literatura -> detektivky a dobrodružná

Copyright © 2020 Dokořán s.r.o., realizace Sandstudios a RS *
FACEBOOK


Aktuality

RecenzI na knihu Cvičebice si můžete přečíst v A2 6/2024 více

Knihy v akci

více

Bazarové knihy

více

Bestsellery

Nejprodávanější knihy za poslední měsíc

1. Václav Cílek
Věci, které září
2. Václav Cílek, Ferdinand Šmikmátor a kol.:
Ruka noci podaná
3. Václav Cílek
Přijít za svítání
4. Stephen Hawking
Stručná historie času. Třetí vydání
5. John Glubb
Osudy říší - Jak zajistit naše přežití
více

Ocenění

více

Spolupracujeme

Sciencemag.cz

Platební brána ComGate
Visa
Mastercard