Nakladatelství Dokořán  Srdečně zveme na křest knihy Mistr Sun - Umění války. Pozvánka zde:-)
 POZVÁNKA! na 1. ročník Branického knižního festivalu v sobotu 10. června 2023.
Rádi Vás přivítáme na stánku. Podrobnější informace zde.
Obalka Alchymistova kuchyně
Guy Ogilvy
Alchymistova kuchyně
Jedinečné lektvary a zvláštní představy


Doporučená cena: 225 Kč
Cena v e-shopu: 191 Kč
Ušetříte: 34 Kč (15 %)
  Dostupné také jako:
 
Do košíku

Překlad Petr Holčák, vázaná s přebalem, 64 stran, 87 ilustrací, 225 Kč, ISBN 978-80-7363-767-5, EAN 9788073637675, řada Pergamen, vydání 1, poprvé vyšlo 28.03.2017.
Původní název:
The Alchemist´s Kitchen. Extraordinary potions & curious notions

Alchymistický přístup k odhalování podstaty a složení hmotného světa odpradávna přitahoval zkoumavé mysli a během středověku se pátráním po "kameni mudrců" zabývali nejslavnější badatelé. Knížka Alchymistova kuchyně uvádí čtenáře do tajuplného světa tohoto oboru a do jeho těžko proniknutelného jazyka, klíčových pojmů a metod. Obsahuje i četné alchymistické recepty na lepidla, laky a barvy včetně návodů na přípravu bylinných tinktur a extraktů, ale neopomíjí ani nezbytnou duchovní složku v podobě magických formulí.

O autorovi:
Ogilvy Guy
Guy Ogilvy se začal zabývat laboratorní alchymií v roce 1995, alchymii studoval pod vedením předního odborníka, německého profesora Manfreda Juniuse. Vedle ní se zajímá o metafyziku, folklór a etnobotaniku. Pod pseudonymy napsal několik knih na tradiční ezoterická témata angelologie a věštění. Žije v anglickém hrabství Somerset.

Ukázky: obsah (431 kB) * Tajné umění (2 MB) * obálka k tisku (375 kB) *

Další tituly autora
Alchymistova kuchyně. Elektronické vydání

Mohlo by vás zajímat:
Důležité prvky
Feng-šuej
Lidské tělo

Tematické zařazení titulu:
Knihy -> překladová -> naučná -> přírodní vědy ostatní

Copyright © 2020 Dokořán s.r.o., realizace Sandstudios a RS *
FACEBOOK


Aktuality

Pozvánka na křest knihy Mistr Sun - Umění války. více

Knihy v akci

více

Bestsellery

Nejprodávanější knihy za poslední měsíc

1. Vladimír Mikeš
Proč se klepou řízky. Druhé vydání
2. Václav Cílek
Přijít za svítání
3. Marta Dzido
Jahodová sezóna
4. Stephen Hawking
Stručná historie času. Třetí vydání
5. Stephen Hawking
Stručné odpovědi na velké otázky
více

Ocenění

více

Spolupracujeme

Sciencemag.cz

Platební brána ComGate
Visa
Mastercard