Obalka Otrok
Anand Dilvar
Otrok

V tuto chvíli bohužel rozebráno.
Již jen jako:  

Překlad Eva Šašková, vázaná s přebalem, 120 × 195 mm, 128 stran, 198 Kč, ISBN 978-80-7363-847-4, EAN 9788073638474, řada Mimo edice, vydání 1, poprvé vyšlo 26.09.2017.
Původní název:
El Esclavo

Život není dokonalý a každý zažíváme mnoho těžkých chvil. Možná i takový má být. Možná právě kvůli tomu máme prostředky, abychom těžkým momentům čelili: sílu, která nám pomáhá postavit se porážkám, možnost svobodně zareagovat na to, co se děje. A lásku našich bližních. Navíc jsme součástí úžasného projektu, kdy s celým lidstvem sdílíme jeho ctnosti a nedostatky. Ty jsou vryty do našich genů, do genů všech lidských bytostí, které existovaly a které existovat budou... Kdo někdy nebyl a není otrokem svých obav, problémů a provinění? Ve strhujícím příběhu nás autor přímou a krátkou cestou dovede k poznání, k místu, kde se nachází naše zdravé a skutečné Já. Pomůže nám - pokud budeme chtít - osvobodit se.

O autorovi:
Dilvar Anand
Autor více než 35 děl o seberozvoji, jímž se zabývá více než 20 let. Zakladatel nakladatelství Červená stezka a centra setkávání a rozvoje Vision Quest ve Valle de Bravo. Má za sebou též bohatou přednáškovou činnost, je častým hostem pořadů v rádiích a televizních stanicích, během kterých svým posluchačům a divákům předává to, co sám nazývá Revoluce uvědomění. Dílvar zároveň působí jako Gestalt terapeut, v Indii prošel meditativními a terapeutickými výcviky Osha.

Recenze a názory: iDnes 11. 10. 2017 * www.krajskelisty.cz 4. 11. 2017 * Český dialog 10/2017 * Rozhovor s překladatelkou Evou Šaškovou Čro Vltava * www.eseznam.cz 9. května *

Ukázky: obálka k tisku * ukázka (2 MB) *

Další tituly autora
Otrok. Elektronické vydání

Mohlo by vás zajímat:
Gottland
Proč jsme takoví sráči
Srdce temnoty

Tematické zařazení titulu:
Knihy -> překladová -> krásná literatura -> próza

Copyright © 2020 Dokořán s.r.o., realizace Sandstudios a RS *
FACEBOOK


Aktuality

RecenzI na knihu Cvičebice si můžete přečíst v A2 6/2024 více

Knihy v akci

více

Bazarové knihy

více

Bestsellery

Nejprodávanější knihy za poslední měsíc

1. Václav Cílek
Věci, které září
2. Václav Cílek, Ferdinand Šmikmátor a kol.:
Ruka noci podaná
3. Václav Cílek
Přijít za svítání
4. Stephen Hawking
Stručná historie času. Třetí vydání
5. John Glubb
Osudy říší - Jak zajistit naše přežití
více

Ocenění

více

Spolupracujeme

Sciencemag.cz

Platební brána ComGate
Visa
Mastercard